(forma de 18x18cm)
100g alune macinate (hazelnuts)
30g faina
200g branza-crema - la temp. camerei sau incalzita cateva secunde la microunde
70g miere de albine (eu am pus de castane)
2 oua
Intai de toate am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca la 180 C.
Am amestecat faina cu alunele macinate; am separat ouale.
Branza am frecat-o cu mierea pana a devenit o crema uniforma (1), apoi am adaugat galbenusurile pe rand (2), amestecand bine dupa fiecare, apoi faina cu alunele (3).
Separat am batut albusurile spuma tare (4) si le-am adaugat peste compozitia cu branza si alune, amestecand usor de jos in sus.
Am turnat in forma (5) si-am copt pt. aprox. 25min. la 180 C (6).
Dupa ce s-a mai racorit putin am scos-o din forma si-am lasat-o sa se raceasca bine dupa care am taiat-o...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu