70g unt
200g ciocolata alba - tocata
2 oua
30g zahar
esenta vanilie
120g faina
100g "picaturi" de ciocolata amaruie
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180°C.
Se unge forma (18 x 18 cm) cu ulei si se presara faina sau se pune hartie de copt.
La BM se topeste untul impreuna cu 100g ciocolata. Se da deoparte, se adauga si restul de ciocolata alba si se amesteca bine pana se topeste complet si aceasta.
Ouale se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin spuma.
La aceasta compozitie se adauga untul cu ciocolata, esenta de vanilie si faina,
amestecand dupa fiecare cat sa se omogenizeze.
Se adauga si "picaturile" de ciocolata amaruie si se amesteca usor. Se toarna totul in forma, se niveleaza
si se coace aprox. 35-40 min. (pana cand o scobitoare infipta in centru iese curata).
Se scoate cu grija din forma si se lasa sa se raceasca pe un gratar....
dupa care se taie... si se poate pudra, dupa preferinta, cu zahar...
200g ciocolata alba - tocata
2 oua
30g zahar
esenta vanilie
120g faina
100g "picaturi" de ciocolata amaruie
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180°C.
Se unge forma (18 x 18 cm) cu ulei si se presara faina sau se pune hartie de copt.
La BM se topeste untul impreuna cu 100g ciocolata. Se da deoparte, se adauga si restul de ciocolata alba si se amesteca bine pana se topeste complet si aceasta.
Ouale se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin spuma.
La aceasta compozitie se adauga untul cu ciocolata, esenta de vanilie si faina,
amestecand dupa fiecare cat sa se omogenizeze.
Se adauga si "picaturile" de ciocolata amaruie si se amesteca usor. Se toarna totul in forma, se niveleaza
si se coace aprox. 35-40 min. (pana cand o scobitoare infipta in centru iese curata).
Se scoate cu grija din forma si se lasa sa se raceasca pe un gratar....
dupa care se taie... si se poate pudra, dupa preferinta, cu zahar...
2 comentarii:
negresa asta blonda arata minunat !!!
Multumesc, Ginette! ^-^
Trimiteți un comentariu