duminică, 25 noiembrie 2007

Hayashi Rice

200g carne de vita - taiata in fasii subtiri
1/2 ceapa
6-10 ciuperci albe
250g demiglace sauce
50g ketchup
sare, piper
1/4 cana mix de legume fierte (morcov, porumb, mazare)
2 castronele de orez fiert scazut

Peste carne se presara putina sare si piper. Ceapa se taie jumatati de rondea, ciupercile in patru.
In tigaie se infierbanta cam 1 lingura de ulei si se caleste carnea. Cand aceasta s-a facut se adauga ceapa

Photobucket

si se caleste. Se adauga si ciupercile

Photobucket

si se caleste in continuare. Se presara putina sare si piper.
Se pune ketchup-ul, se amesteca, se toarna apoi sosul demiglace fierbinte

Photobucket

si se mai lasa sa fiarba pana mai scade zeama.

Photobucket

Se trece pe farfurie langa orez. Deasupra se "presara" amestecul de legume fierte...

Photobucket

4 comentarii:

Magda spunea...

Hayashi rice arata foarte bine,oishi sou!am sa fac si eu.

CristinaK spunea...

Oishii yo!^-^... cel putin asa spune jumatatea mea ^-^...
pupici!

Irina spunea...

sunt un pic "off-topic" , dar n-am putut comenta in cbox :)
Dulciurile de post sunt excelente, o sa fac si eu din ele neaparat.
Multumesc ca m-ai adaugat in blogroll(hug)

CristinaK spunea...

Pentru putin Irina (pupic)... ai un blog foarte interesant care merita "mediatizat" ^-^...
pupici!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails