200g carne de vita - taiata in fasii subtiri
1/2 ceapa
6-10 ciuperci albe
250g demiglace sauce
50g ketchup
sare, piper
1/4 cana mix de legume fierte (morcov, porumb, mazare)
2 castronele de orez fiert scazut
Peste carne se presara putina sare si piper. Ceapa se taie jumatati de rondea, ciupercile in patru.
In tigaie se infierbanta cam 1 lingura de ulei si se caleste carnea. Cand aceasta s-a facut se adauga ceapa
si se caleste. Se adauga si ciupercile
si se caleste in continuare. Se presara putina sare si piper.
Se pune ketchup-ul, se amesteca, se toarna apoi sosul demiglace fierbinte
si se mai lasa sa fiarba pana mai scade zeama.
Se trece pe farfurie langa orez. Deasupra se "presara" amestecul de legume fierte...
1/2 ceapa
6-10 ciuperci albe
250g demiglace sauce
50g ketchup
sare, piper
1/4 cana mix de legume fierte (morcov, porumb, mazare)
2 castronele de orez fiert scazut
Peste carne se presara putina sare si piper. Ceapa se taie jumatati de rondea, ciupercile in patru.
In tigaie se infierbanta cam 1 lingura de ulei si se caleste carnea. Cand aceasta s-a facut se adauga ceapa
si se caleste. Se adauga si ciupercile
si se caleste in continuare. Se presara putina sare si piper.
Se pune ketchup-ul, se amesteca, se toarna apoi sosul demiglace fierbinte
si se mai lasa sa fiarba pana mai scade zeama.
Se trece pe farfurie langa orez. Deasupra se "presara" amestecul de legume fierte...
4 comentarii:
Hayashi rice arata foarte bine,oishi sou!am sa fac si eu.
Oishii yo!^-^... cel putin asa spune jumatatea mea ^-^...
pupici!
sunt un pic "off-topic" , dar n-am putut comenta in cbox :)
Dulciurile de post sunt excelente, o sa fac si eu din ele neaparat.
Multumesc ca m-ai adaugat in blogroll(hug)
Pentru putin Irina (pupic)... ai un blog foarte interesant care merita "mediatizat" ^-^...
pupici!
Trimiteți un comentariu