1 zucchini (dovlecel)
1/2 ardei verde
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
10-12 fire sparanghel
sos
1 vanata
100ml dashi sau alta supa
1 lingura ulei masline
1 lingura otet
1 lingura sos de soia
un praf de sare
un praf de zahar
piper
susan alb (optional)
Vanata se coace, se curata si se lasa sa se scurga putin. Se pune apoi in blender impreuna cu celelalte ingrediente de la sos si se mixeaza bine.
Legumele se taie potrivit si se calesc in putin ulei de masline. Cand s-au rumenit putin se toarna sosul peste ele, se amesteca si se rastoarna totul pe platou. Se presara susan si se serveste calda. ☺
1/2 ardei verde
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
10-12 fire sparanghel
sos
1 vanata
100ml dashi sau alta supa
1 lingura ulei masline
1 lingura otet
1 lingura sos de soia
un praf de sare
un praf de zahar
piper
susan alb (optional)
Vanata se coace, se curata si se lasa sa se scurga putin. Se pune apoi in blender impreuna cu celelalte ingrediente de la sos si se mixeaza bine.
Legumele se taie potrivit si se calesc in putin ulei de masline. Cand s-au rumenit putin se toarna sosul peste ele, se amesteca si se rastoarna totul pe platou. Se presara susan si se serveste calda. ☺
2 comentarii:
O sa fac si eu salata asta! Pare delicioasa. Mai ales sosul de vinete!
Daniela, sper sa-ti placa salata! Te-astept cu critici ^-^...
pupici!
Trimiteți un comentariu