200g carne de pui
1 ceapa
1/2 ardei rosu
1/2 morcov
1 tulpina de telina
400ml apa
2 linguri ulei masline
1 lingura susan macinat
1 lingura unt de arahide
20g ciocolata amaruie
1/2 lingurita sare
1 lingurita piper de Cayenne
2 lingurita pudra de ardei (paprika)
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita allspice
piper
Apa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce aceasta se face. Se scoate carnea deoparte, dar se pastreaza si apa in care a fiert.
Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se calesc bine legumele taiate cubulete. Se toarna apoi apa de la carne si se lasa sa fiarba pana se face morcovul.
Se adauga ciocolata, untul de arahide, susanul, sarea, toate condimentele si carnea de pui
1 ceapa
1/2 ardei rosu
1/2 morcov
1 tulpina de telina
400ml apa
2 linguri ulei masline
1 lingura susan macinat
1 lingura unt de arahide
20g ciocolata amaruie
1/2 lingurita sare
1 lingurita piper de Cayenne
2 lingurita pudra de ardei (paprika)
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita allspice
piper
Apa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce aceasta se face. Se scoate carnea deoparte, dar se pastreaza si apa in care a fiert.
Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se calesc bine legumele taiate cubulete. Se toarna apoi apa de la carne si se lasa sa fiarba pana se face morcovul.
Se adauga ciocolata, untul de arahide, susanul, sarea, toate condimentele si carnea de pui
si se fierbe pe foc mic, amestecand usor, aprox. 10 min. Se serveste cu orez....
2 comentarii:
Ca de obicei e interesanta combinatia de arome!
... asa ca pentru o zi speciala^-^!
Multumesc, Lore!
Trimiteți un comentariu