duminică, 17 februarie 2008

Pui in sos picant de ciocolata

200g carne de pui
1 ceapa
1/2 ardei rosu
1/2 morcov
1 tulpina de telina
400ml apa
2 linguri ulei masline

1 lingura susan macinat
1 lingura unt de arahide
20g ciocolata amaruie
1/2 lingurita sare
1 lingurita piper de Cayenne
2 lingurita pudra de ardei (paprika)
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita allspice
piper

Apa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce aceasta se face. Se scoate carnea deoparte, dar se pastreaza si apa in care a fiert.
Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se calesc bine legumele taiate cubulete. Se toarna apoi apa de la carne si se lasa sa fiarba pana se face morcovul.
Se adauga ciocolata, untul de arahide, susanul, sarea, toate condimentele si carnea de pui

Photobucket

si se fierbe pe foc mic, amestecand usor, aprox. 10 min. Se serveste cu orez....

Photobucket

2 comentarii:

Lore spunea...

Ca de obicei e interesanta combinatia de arome!

CristinaK spunea...

... asa ca pentru o zi speciala^-^!
Multumesc, Lore!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails