luni, 3 septembrie 2007

Carne de porc in sos dulce-acrisor

150-200g carne de porc
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
1 ardei verde
1 ceapa mica

10 linguri otet
7 linguri miere
9 linguri ketchup
7 linguri suc de ananas
1 lingura apa
1/2 lingurita sare

Photobucket

Am taiat carnea si legumele in bucati potrivite, am amestecat ingredientele sosului pana s-a dizolvat bine mierea. Apoi am dat bucatile de carne prin amidon (sau faina) si le-am rumenit bine in 2 linguri de ulei; le-am scos deoparte. Am calit putin ceapa in uleiul ramas, am adaugat si ardeii si-am mai calit putin. Am readus carnea in tigaie, am turnat si sosul si-am lasat sa fiarba pana s-a legat putin zeama si s-a mai evaporat din otet.

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails