(2-3 pers.)
300g tofu
sare, piper
1 lingura ulei de masline
10 rosii mici (cherry)
1/4 ceapa
1 legatura mica de patrunjel
1 lingura balsamico
1/2 lingura sos de soia
3 linguri ulei de masline
Tofu se infasoara in servete de hartie si se lasa sa se scurga bine.
Rosioarele se taie in 4; patrunjelul se toaca; la fel si ceapa si se pun toate intr-un castron.
Balsamico se amesteca cu sosul de soia si uleiul si se toarna peste amestecul de rosii.
Intr-o tigaie intinsa se infierbanta 1 lingura ulei de masline; tofu se taie in 6 "felii" - se presara sare si piper pe ele si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii.
300g tofu
sare, piper
1 lingura ulei de masline
10 rosii mici (cherry)
1/4 ceapa
1 legatura mica de patrunjel
1 lingura balsamico
1/2 lingura sos de soia
3 linguri ulei de masline
Tofu se infasoara in servete de hartie si se lasa sa se scurga bine.
Rosioarele se taie in 4; patrunjelul se toaca; la fel si ceapa si se pun toate intr-un castron.
Balsamico se amesteca cu sosul de soia si uleiul si se toarna peste amestecul de rosii.
Intr-o tigaie intinsa se infierbanta 1 lingura ulei de masline; tofu se taie in 6 "felii" - se presara sare si piper pe ele si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii.
Se scot bucatile de tofu pe farfurie si peste ele se toarna amestecul de rosii si balsamico.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu