miercuri, 12 septembrie 2007

"Fripturica" de tofu cu rosii si balsamico

(2-3 pers.)

300g tofu
sare, piper
1 lingura ulei de masline

10 rosii mici (cherry)
1/4 ceapa
1 legatura mica de patrunjel

1 lingura balsamico
1/2 lingura sos de soia
3 linguri ulei de masline

Tofu se infasoara in servete de hartie si se lasa sa se scurga bine.
Rosioarele se taie in 4; patrunjelul se toaca; la fel si ceapa si se pun toate intr-un castron.
Balsamico se amesteca cu sosul de soia si uleiul si se toarna peste amestecul de rosii.
Intr-o tigaie intinsa se infierbanta 1 lingura ulei de masline; tofu se taie in 6 "felii" - se presara sare si piper pe ele si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii.

Photobucket

Se scot bucatile de tofu pe farfurie si peste ele se toarna amestecul de rosii si balsamico.

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails