(2 pers.)
250g cartofi
1 piept sau o pulpa dezosata de pui
1 lingura de ulei
2 oua fierte (curatate de coaja )
sare, piper
cateva boabe fierte de bob sau fasole verde sau mazare pt. decor
sos
1/3 cana supa de pui
1-1/2 lingura vin alb
1 lingura sos de soia
1 lingura zahar
1 lingura sos chilli
Cartofii se taie in 2 sau in 4 (depinde cat sunt de mari). Se taie si carnea in bucati nu prea mari. Se amesteca bine ingredientele de la sos.
Se infierbanta uleiul, se caleste carnea, se adauga si cartofii si se calesc pana se rumenesc putin. Se toarna sosul, se pune capacul si se lasa sa fiarba. Cand cartofii s-au facut, se presara sare si piper dupa gust, se adauga si ouale intregi si se mai lasa cam 5 min. pana se "imbraca" si ouale in sos si scade zeama aproape in intregime. Se scoate pe parfurie (acum ouale se pot taia in doua) si se decoreaza cu boabele de bob. ☺
250g cartofi
1 piept sau o pulpa dezosata de pui
1 lingura de ulei
2 oua fierte (curatate de coaja )
sare, piper
cateva boabe fierte de bob sau fasole verde sau mazare pt. decor
sos
1/3 cana supa de pui
1-1/2 lingura vin alb
1 lingura sos de soia
1 lingura zahar
1 lingura sos chilli
Cartofii se taie in 2 sau in 4 (depinde cat sunt de mari). Se taie si carnea in bucati nu prea mari. Se amesteca bine ingredientele de la sos.
Se infierbanta uleiul, se caleste carnea, se adauga si cartofii si se calesc pana se rumenesc putin. Se toarna sosul, se pune capacul si se lasa sa fiarba. Cand cartofii s-au facut, se presara sare si piper dupa gust, se adauga si ouale intregi si se mai lasa cam 5 min. pana se "imbraca" si ouale in sos si scade zeama aproape in intregime. Se scoate pe parfurie (acum ouale se pot taia in doua) si se decoreaza cu boabele de bob. ☺
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu