(2 pers.)
2 snitele gata facute si taiate "felii"
1/2 ceapa mica - taiata solzisori
ceva verdeata (frunze de patrunjel sau telina)
2 oua batute
supa
200ml supa
4 linguri vin alb
4 linguri rase cu zahar
2 linguri sos de soia
orez fiert scazut - pt. servit
2 snitele gata facute si taiate "felii"
1/2 ceapa mica - taiata solzisori
ceva verdeata (frunze de patrunjel sau telina)
2 oua batute
supa
200ml supa
4 linguri vin alb
4 linguri rase cu zahar
2 linguri sos de soia
orez fiert scazut - pt. servit
Punem orezul in castron. Eu am facut intr-unul singur; se poate face si pt. fiecare pers. in parte; deci fiecare cantitate se va imparti in doua si se pregateste de doua ori.
Ingredientele de la supa si ceapa se pun pe foc si se lasa sa fiarba cam 3 minute. Se adauga bucatile de snitel si verdeata, se toarna si oul,
Ingredientele de la supa si ceapa se pun pe foc si se lasa sa fiarba cam 3 minute. Se adauga bucatile de snitel si verdeata, se toarna si oul,
se pune capacul si se lasa pana se face oul, dar nu f. mult, sa ramana totusi moale. Se "toarna" peste orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu