(2 pers.)
300g tofu
2 rosii - nu prea mari
4 vinete mici
parmezan
300g tofu
2 rosii - nu prea mari
4 vinete mici
parmezan
ulei de masline
Tofu se taie felii care apoi se intind pe cateva servete de hartie sau pe tifon sa se mai scurga din zeama.
Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se desfac in fasii (eu asa le prefer, dar se poate si in varianta taiate rondele si prajite).
Rosiile se taie rondele.
Tofu se taie felii care apoi se intind pe cateva servete de hartie sau pe tifon sa se mai scurga din zeama.
Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se desfac in fasii (eu asa le prefer, dar se poate si in varianta taiate rondele si prajite).
Rosiile se taie rondele.
Doua forme (mai mici sau una mare) rezistente la caldura se ung cu ulei. Se acopera fundul vasului cu felii de tofu. Se presara parmezan ras sau taiat in felii subtiri. Se asaza fasiile de vinete, iara parmezan apoi feliile de rosii. Se toarna putin ulei de masline peste rosii, se presara putina sare si piper si apoi parmezan.
Se da la cuptor pana se rumeneste (aprox. 30 min.).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu