150g tofu
1 avocado
zeama de lamaie
1 conserva mica de crab (sau surimi - se desface in fasii)
3-4 fire de ceapa verde
patrunjel
1 avocado
zeama de lamaie
1 conserva mica de crab (sau surimi - se desface in fasii)
3-4 fire de ceapa verde
patrunjel
sos wasabi
1 lingurita wasabi ras (din tub)
1 lingurita sos de soia
1/2 lingurita sare
1 1/2 lingura zeama de lamaie
3 linguri ulei de masline
Se amesteca toate ingredientele pt. sos.
Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa sa se mai scurga de zeama.
Avocado se taie in doua, i se scoate samburele si coaja; se taie in bucatele; se stropeste cu putina zeama de lamaie. Ceapa se taie "rondele" putin pe diagonala.
1 lingurita wasabi ras (din tub)
1 lingurita sos de soia
1/2 lingurita sare
1 1/2 lingura zeama de lamaie
3 linguri ulei de masline
Se amesteca toate ingredientele pt. sos.
Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa sa se mai scurga de zeama.
Avocado se taie in doua, i se scoate samburele si coaja; se taie in bucatele; se stropeste cu putina zeama de lamaie. Ceapa se taie "rondele" putin pe diagonala.
Tofu se taie feliute. Se aseaza pe farfurie. Peste el se pune 3/4 din ceapa, apoi 3/4 din conserva de crab (scursa de zeama), 1/2 din avocado
iar peste acesta restul de ceapa, crab si restul de avocado. Se presara putin patrunjel tocat. Se toarna sosul...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu