(2 pers.)
250g dovleac (curatat)
1/2 ceapa
1 ardei rosu (sau verde)
1 lingura usturoi pisat
1/2 lingura praf curry
1/2 lingurita pudra chilli
1/2 lingurita piper negru macinat
1/2 lingurita curcuma (turmeric)
1 lingurita mustar
1 "bat" de scortisoara rupt in bucatele
150ml lapte de cocos
150ml apa
2 lingurite zahar
250g dovleac (curatat)
1/2 ceapa
1 ardei rosu (sau verde)
1 lingura usturoi pisat
1/2 lingura praf curry
1/2 lingurita pudra chilli
1/2 lingurita piper negru macinat
1/2 lingurita curcuma (turmeric)
1 lingurita mustar
1 "bat" de scortisoara rupt in bucatele
150ml lapte de cocos
150ml apa
2 lingurite zahar
Dovleacul se taie in bucati potrivite. Ceapa se toaca. Ardeiul se taie in 8 fasii si acestea in doua.
Toate ingredientele, exceptand zaharul si 100ml lapte de cocos, se pun pe foc pana se fierbe dovleacul. Cand acesta s-a facut se adauga zaharul si restul de lapte de cocos
Toate ingredientele, exceptand zaharul si 100ml lapte de cocos, se pun pe foc pana se fierbe dovleacul. Cand acesta s-a facut se adauga zaharul si restul de lapte de cocos
si se mai lasa sa fiarba cam 2 min...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu