duminică, 2 septembrie 2007

Sandwich-uri din vinete

3 vinete mici (200g)
150g carne de pui tocata
1/2 ou
1 lingura amidon
sare
faina, ulei

sos
150ml supa
2 linguri zahar
2 linguri vin alb
2 linguri sos de soia

frunze de ceapa verde tocata
gimbir ras

Se amesteca ingredientele de la sos (1) si se pun pe foc sa dea intr-un clocot. Se-nchide focul.
Vinetelor li se taie codita apoi se taie rondele (2) care se pun in apa (3).
Carnea tocata se amesteca bine cu oul, amidonul si sarea (4).
Vinetele se sterg bine de apa, se dau prin faina. Pe fiecare rondea se pune cam o lingurita din amestecul de carne si se acopera cu alta rondea de vanata (5).
Se infierbanta uleiul, pe foc potrivit, si se prajesc "sandwich-urile" rezultate pana se rumenesc (6). Se scot pe un gratar sa se scurga bine de ulei (7).

Photobucket

Se servesc cu sosul fierbinte, ceapa verde si ghimbirul: se pun in sos ceapa si ghimbirul, se amesteca; fiecare sandwich se inmoaie in sos si se ... papa!

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails