200 g ciocolata amaruie
100 g unt
250 g zahar tos
2 oua
100 g alune
150 g faina
optional: 100g ciocolata alba
Preincalziti cuptorul la 170°C. Ungeti si tapetati o forma de copt, patrata (15x15 cm). Intr-un vas, la bain-marie, puneti 100 g de ciocolata amaruie, untul si zaharul tos si amestecati pana la omogenizare. Lasati compozitia sa se raceasca si apoi incorporati, pe rand, ouale. Adaugati 100 g ciocolata amaruie, taiata bucati, alunele rumenite si tocate, precum si faina cernuta.
Turnati compozitia in tava de copt si dati la cuptor timp de 25 minute. Lasati negresa sa se raceasca in tava inainte de a fi taiata in patrate.
Optional: Peste negresa imediat scoasa din cuptor se intinde ciocolata alba.
100 g unt
250 g zahar tos
2 oua
100 g alune
150 g faina
optional: 100g ciocolata alba
Preincalziti cuptorul la 170°C. Ungeti si tapetati o forma de copt, patrata (15x15 cm). Intr-un vas, la bain-marie, puneti 100 g de ciocolata amaruie, untul si zaharul tos si amestecati pana la omogenizare. Lasati compozitia sa se raceasca si apoi incorporati, pe rand, ouale. Adaugati 100 g ciocolata amaruie, taiata bucati, alunele rumenite si tocate, precum si faina cernuta.
Turnati compozitia in tava de copt si dati la cuptor timp de 25 minute. Lasati negresa sa se raceasca in tava inainte de a fi taiata in patrate.
Optional: Peste negresa imediat scoasa din cuptor se intinde ciocolata alba.
Cand o scoateti din cuptor, negresa trebuie sa fie spongioasa si umeda; ea se intareste pe masura ce se raceste, asa ca nu trebuie tinuta la cuptor mai mult decat este necesar.
Reteta este din Revista Avantaje.
Reteta este din Revista Avantaje.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu