(2 pers.)
100g sparanghel
100-150g carne de vita - fasii subtiri
sos
3 1/2 linguri vin alb
1 1/2 linguri zahar
1 1/2 linguri sos de soia
ulei
mustar iute
Fiindca sparanghelul era micut si fraged nu l-am mai oparit in prealabil, deci l-am folosit crud. Am pus cam 5-6 fire pe cate o felie de carne si-am rulat.
100g sparanghel
100-150g carne de vita - fasii subtiri
sos
3 1/2 linguri vin alb
1 1/2 linguri zahar
1 1/2 linguri sos de soia
ulei
mustar iute
Fiindca sparanghelul era micut si fraged nu l-am mai oparit in prealabil, deci l-am folosit crud. Am pus cam 5-6 fire pe cate o felie de carne si-am rulat.
Rulourile astfel obtinute le-am rumenit intr-o lingura de ulei, intorcandu-le pe toate partile. Am adaugat si sosul si-am "imbracat" in el rulourile.
Le-am scos deoparte, le-am taiat in doua si le-am trecut pe farfurie impreuna cu putin mustar iute...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu