(2 pers.)
1/2 cana boabe de soia fierte
100g carne de porc
1/2 ceapa
1 lingurita usturoi pisat
1/2 morcov
1/3 ardei galben
1/4 lingurita cumin
2 linguri unt
sos
100g piure de rosii
1 lingura zahar
1 lingurita sare
1/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita praf chili sau piper cayenne
200ml apa fierbinte
Carnea se taie marunt. Ceapa se toaca. Morcovul si ardeiul se taie cuburi de aprox. 1cm.
Ceapa si usturoiul se calesc in unt, pe foc potrivit, pana se rumenesc. Se adauga carnea si praful de cumin
1/2 cana boabe de soia fierte
100g carne de porc
1/2 ceapa
1 lingurita usturoi pisat
1/2 morcov
1/3 ardei galben
1/4 lingurita cumin
2 linguri unt
sos
100g piure de rosii
1 lingura zahar
1 lingurita sare
1/4 lingurita nucsoara
1/4 lingurita praf chili sau piper cayenne
200ml apa fierbinte
Carnea se taie marunt. Ceapa se toaca. Morcovul si ardeiul se taie cuburi de aprox. 1cm.
Ceapa si usturoiul se calesc in unt, pe foc potrivit, pana se rumenesc. Se adauga carnea si praful de cumin
si se caleste pana carnea isi schimba culoarea. Se adauga boabele de soia, ardeiul, morcovul, sosul
si apa si se fierbe, pe foc mic-potrivit, cam 20-30 min. pana scade zeama. Cand e gata se presara putin patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu