Intr-o cratita (sau o tigaie adancuta) se pun 3 linguri ulei, un praf de scortisoara, 1 ardei mic iute taiat rondele (sau 1/2 lingurita piper cayenne), 1-2 frunze de dafin, 3 cepe tocate marunt, 3 piepti de pui (fara pielita, taiati in bucati potrivite) si se calesc pana se inmoaie putin ceapa. Se adauga 1 lingura praf de curry si 1/2 lingurita piper cayenne, 1 cana de piure de rosii (aprox. 200ml), 1 lingurita ghimbir ras sau putin praf de ghimbir, 1 1/2 lingurita sare...
... si apa cat sa acopere cam cu un deget continutul cratitei (aprox. 200ml). Se lasa pe foc mare, fara capac, pana incepe sa clocoteasca dupa care se da focul la potrivit si se lasa sa fiarba, acoperit, cam 20-30 min.
La final se adauga 3 linguri de iaurt, se amesteca, se inchide focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu