vineri, 7 septembrie 2007

Snitel de porc

(2 pers.)

2 felii de porc pt. snitel (cam de 100-120g fiecare)
sare, piper
ulei pt. prajit
1/2 ou batut, faina, pesmet

Se presara sare si piper pe fiecare bucata de carne. Se taie putin marginea cu grasime (daca are) ca sa nu se stranga la prajit. Se dau feliile de carne prin faina, ou si pesmet si se prajesc, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.

Photobucket

Se scot pe un gratar sa se scurga bine de ulei.

sos
3 linguri sos Worcestershire
2 linguri ketchup
1-1/2 sos de soia

50-100g varza taiata fideluta
1 rosie
1 feliuta de lamaie

Se amesteca bine ingredientele de la sos.
Se pune varza taiata pe farfurie, apoi snitelul taiat felii (eu l-am lasat netaiat ca sa pot sa-l manevrez mai repede), feliile de rosii si lamaie, ceva verdeata.
Se serveste cu orez. In momentul serviri se toarna sosul peste snitel.

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails