(4 pers.)
350g spanac fiert
1 ceapa
1-2 lingurite usturoi pisat
1 lingura praf de curry
3 linguri ulei
1 lingura pasta de rosii
1-2 lingurite sos chilli
400ml supa
sare, piper
1 lingurita garam masala
200g branza dulce
Branza se infasoara intr-un tifon, se pune pe ea o "greutate" (de exemplu o sticla cu apa ) si se lasa sa se scurga.
350g spanac fiert
1 ceapa
1-2 lingurite usturoi pisat
1 lingura praf de curry
3 linguri ulei
1 lingura pasta de rosii
1-2 lingurite sos chilli
400ml supa
sare, piper
1 lingurita garam masala
200g branza dulce
Branza se infasoara intr-un tifon, se pune pe ea o "greutate" (de exemplu o sticla cu apa ) si se lasa sa se scurga.
Ceapa se toaca si se caleste, in cele 3 linguri de ulei, impreuna cu usturoiul si praful de curry. Se adauga si pasta de rosii si cea de chilli si se mai caleste putin. Se adauga spanacul tocat, se amesteca, se toarna si supa si se lasa sa fiarba cam 5 min., fara capac, pana scade zeama.
Se presara sare, piper si garam masala, se amesteca, se adauga si branza taiata cuburi si se inchide focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu