joi, 6 septembrie 2007

Curry de spanac cu branza

(4 pers.)

350g spanac fiert
1 ceapa
1-2 lingurite usturoi pisat
1 lingura praf de curry
3 linguri ulei
1 lingura pasta de rosii
1-2 lingurite sos chilli
400ml supa
sare, piper
1 lingurita garam masala

200g branza dulce

Branza se infasoara intr-un tifon, se pune pe ea o "greutate" (de exemplu o sticla cu apa ) si se lasa sa se scurga.
Photobucket
Ceapa se toaca si se caleste, in cele 3 linguri de ulei, impreuna cu usturoiul si praful de curry. Se adauga si pasta de rosii si cea de chilli si se mai caleste putin. Se adauga spanacul tocat, se amesteca, se toarna si supa si se lasa sa fiarba cam 5 min., fara capac, pana scade zeama.

Photobucket
Se presara sare, piper si garam masala, se amesteca, se adauga si branza taiata cuburi si se inchide focul.

Photobucket
Si finalul, alaturi de o bucata de painica… la tigaie

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails