(2 pers.)
1 piept de pui - taiat in bucati potrivite
100g ciupercute
2 linguri pudra curry
3 linguri sos chili (sau mai putin, fiindca iese destul de picant)
200ml lapte de cocos
240ml supa de pui
50ml ulei
1 ceapa mare - tocata marunt
4 catei de usturoi pisati
1 lingura ghimbir ras
un praf de sare
Pudra curry am amestecat-o bine cu sosul chili.
Ceapa, usturoiul si ghimbirul le-am calit in ulei pana cand ceapa a inceput sa se rumeneasca putin.
Am adaugat amestecul de curry si chili
1 piept de pui - taiat in bucati potrivite
100g ciupercute
2 linguri pudra curry
3 linguri sos chili (sau mai putin, fiindca iese destul de picant)
200ml lapte de cocos
240ml supa de pui
50ml ulei
1 ceapa mare - tocata marunt
4 catei de usturoi pisati
1 lingura ghimbir ras
un praf de sare
Pudra curry am amestecat-o bine cu sosul chili.
Ceapa, usturoiul si ghimbirul le-am calit in ulei pana cand ceapa a inceput sa se rumeneasca putin.
Am adaugat amestecul de curry si chili
si-am mai calit putin... pana s-a simtit aroma de curry dupa care am adaugat bucatile de pui si ciupercile
si-am mai calit cam 2-3 min. Am turnat apoi laptele de cocos si supa de pui
am presarat putina sare si-am lasat sa fiarba cam un sfert de ora pana s-a patruns bine puiul si a mai scazut zeama.
Alaturi de clatitele "plasa"...
Alaturi de clatitele "plasa"...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu