aprox.150g somon
1 rosie
1/2 castravete
100g somen (paste subtiri)
sos: 2 linguri ulei de masline, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri sos de soia, sare, piper
Intai de toate am amestecat bine ingredientele de la sos si-am pus apoi castronul la frigider.
Somonul l-am taiat cuburi, l-am "pudrat" putin cu sare si piper, l-am dat apoi prin faina si l-am rumenit in putin ulei.
Somen-ul l-am fiert cam 2 min. si l-am scos in apa rece, l-am scurs bine.
Rosia am taiat-o cubulete; la fel si castravetele.
Am scos castronul cu sos de la frigider si-am adaugat cuburile de rosie si castravete, somen-ul, am amestecat bine, am adaugat si pestele si-am amestecat o data... am trecut pe farfurie si-am "decorat" cu busuioc...
1 rosie
1/2 castravete
100g somen (paste subtiri)
sos: 2 linguri ulei de masline, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri sos de soia, sare, piper
Intai de toate am amestecat bine ingredientele de la sos si-am pus apoi castronul la frigider.
Somonul l-am taiat cuburi, l-am "pudrat" putin cu sare si piper, l-am dat apoi prin faina si l-am rumenit in putin ulei.
Somen-ul l-am fiert cam 2 min. si l-am scos in apa rece, l-am scurs bine.
Rosia am taiat-o cubulete; la fel si castravetele.
Am scos castronul cu sos de la frigider si-am adaugat cuburile de rosie si castravete, somen-ul, am amestecat bine, am adaugat si pestele si-am amestecat o data... am trecut pe farfurie si-am "decorat" cu busuioc...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu