(2-3 pers.)
aprox. 200g ciuperci proaspete (un singur fel sau amestecate)
1 ceapa
2 rosii
1 lingura usturoi pisat
1 lingura ghimbir ras
1/2 lingura seminte de chimion (cumin)
1 lingura pudra ardei iute
1-1/2 lingura pudra coriandru
2 lingurite praf curcuma (turmeric)
150g iaurt
3-4 linguri ulei
sare
Ciupercile se spala, se desfac una cate una din buchetel - daca sunt prea mari se taie. Ceapa se toaca. Rosiile se taie in 8 felii si apoi fiecare in doua - bineinteles ca se pot taia si altfel ^-^...
aprox. 200g ciuperci proaspete (un singur fel sau amestecate)
1 ceapa
2 rosii
1 lingura usturoi pisat
1 lingura ghimbir ras
1/2 lingura seminte de chimion (cumin)
1 lingura pudra ardei iute
1-1/2 lingura pudra coriandru
2 lingurite praf curcuma (turmeric)
150g iaurt
3-4 linguri ulei
sare
Ciupercile se spala, se desfac una cate una din buchetel - daca sunt prea mari se taie. Ceapa se toaca. Rosiile se taie in 8 felii si apoi fiecare in doua - bineinteles ca se pot taia si altfel ^-^...
Se caleste ceapa pana incepe sa se rumeneasca, se adauga usturoiul, ghimbirul si chimionul, se amesteca, se adauga si pudra de ardei iute, cea de coriandru si turmericul si se mai caleste putin.
Se adauga rosiile, iaurtul se amesteca si se lasa putin sa fiarba. Cand acestea lasa zeama se pun si ciupercile si un praf de sare, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa fiarba pe foc potrivit pana se fac ciupercile.
Si finalul...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu