joi, 6 septembrie 2007

Curry de mazare

(2-3 pers.)

300g mazare congelata
1/2 ceapa tocata
1 rosie tocata marunt
1 lingura usturoi pisat
1 lingura ghimbir
1/2 lingura piper de Cayenne
1/2 lingura curcuma (turmeric)
1/2 lingura pudra chimion (cumin)
1/2 lingura pudra coriandru
1 lingura boia dulce de ardei
1/2 lingurita seminte chimion
200ml apa + 100ml
2 linguri ulei
sare

Se caleste ceapa cu usturoiul pana incepe sa se rumeneasca, se adauga "aromele" (piperul, turmericul, chimionul, cariandrul, boiaua si semintele), rosia tocata, se caleste putin, se toarna apa (200ml) si se lasa sa fiarba acoperit ca 10 min. Se adauga mazarea, ghimbirul

Photobucket

si 100ml apa si se lasa sa fiarba pana se face mazarea.

Photobucket

2 comentarii:

Daniela spunea...

Super blog! O sa ma inspir din el, caci sant vegetariana si imi place curry si picant! Yummy

CristinaK spunea...

... inseamna ca suntem ca pe aceeasi unda ^-^...
pupicei!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails