(2-3 pers.)
300g mazare congelata
1/2 ceapa tocata
1 rosie tocata marunt
1 lingura usturoi pisat
1 lingura ghimbir
1/2 lingura piper de Cayenne
1/2 lingura curcuma (turmeric)
1/2 lingura pudra chimion (cumin)
1/2 lingura pudra coriandru
1 lingura boia dulce de ardei
1/2 lingurita seminte chimion
200ml apa + 100ml
2 linguri ulei
sare
Se caleste ceapa cu usturoiul pana incepe sa se rumeneasca, se adauga "aromele" (piperul, turmericul, chimionul, cariandrul, boiaua si semintele), rosia tocata, se caleste putin, se toarna apa (200ml) si se lasa sa fiarba acoperit ca 10 min. Se adauga mazarea, ghimbirul
300g mazare congelata
1/2 ceapa tocata
1 rosie tocata marunt
1 lingura usturoi pisat
1 lingura ghimbir
1/2 lingura piper de Cayenne
1/2 lingura curcuma (turmeric)
1/2 lingura pudra chimion (cumin)
1/2 lingura pudra coriandru
1 lingura boia dulce de ardei
1/2 lingurita seminte chimion
200ml apa + 100ml
2 linguri ulei
sare
Se caleste ceapa cu usturoiul pana incepe sa se rumeneasca, se adauga "aromele" (piperul, turmericul, chimionul, cariandrul, boiaua si semintele), rosia tocata, se caleste putin, se toarna apa (200ml) si se lasa sa fiarba acoperit ca 10 min. Se adauga mazarea, ghimbirul
si 100ml apa si se lasa sa fiarba pana se face mazarea.
2 comentarii:
Super blog! O sa ma inspir din el, caci sant vegetariana si imi place curry si picant! Yummy
... inseamna ca suntem ca pe aceeasi unda ^-^...
pupicei!
Trimiteți un comentariu