150-200g carne de vita
4 cartofi mici
1/2 ceapa
1 morcov mic
cateva boabe de mazare sau pastai fierte (eu am avut cateva boabe de soia verde)
400ml supa sau apa fierbinte
70ml vin alb
3 linguri zahar
2 1/2 linguri sos de soia
un praf de ghimbir (optional)
Am taiat carnea si legumele in bucati potrivite, intr-o lingura de ulei am calit putin carnea pana si-a schimbat culoarea, am adaugat si legumele si am mai calit putin...
4 cartofi mici
1/2 ceapa
1 morcov mic
cateva boabe de mazare sau pastai fierte (eu am avut cateva boabe de soia verde)
400ml supa sau apa fierbinte
70ml vin alb
3 linguri zahar
2 1/2 linguri sos de soia
un praf de ghimbir (optional)
Am taiat carnea si legumele in bucati potrivite, intr-o lingura de ulei am calit putin carnea pana si-a schimbat culoarea, am adaugat si legumele si am mai calit putin...
am turnat supa fierbinte si-am lasat sa dea in cateva clocote, adunand intre timp si spuma. Am amestecat vinul, sosul de soia, ghimbirul si zaharul pana cand acesta din urma s-a dizolvat complet. Am turnat acest amestec in oala peste celelalte.
Am lasat sa fiarba pana zeama a scazut mai mult de jumatate, aprox. 30 min. si... gata ☺... Am decorat cu boabele de soia verde.
2 comentarii:
Am facut si eu Niku-Jaga de o suta de ori!un singur cuvant: DELICIOS<3
Ajunsesem sa fac aproape in fiecare zi,nu ma puteam opri din mancat.si cu orez:x
Iti multumesc mult, Butterfly! Inseamna ca iti place gustul bucatarie japoneze ;)
Trimiteți un comentariu